Over mij

Heej lieve lezer!


Wat leuk dat je op één van mijn blogs terecht bent gekomen. En, heb je er enige inspiratie uitgehaald?

Met mijn schrijfsels neem ik je graag mee op een (innerlijke) reis naar vrijheid, liefde en eenheid. Ik weet alleen wat ík ervaar en dat is ook waar ik voornamelijk over schrijf. Je leest over persoonlijke ervaringen, belevingen, ‘grote levensvragen’ en inzichten, voortkomend uit of voortbordurend op zelfonderzoek en bewustzijnsontwikkeling, ooit gestart vanuit een verlangen naar meer (eigen)liefde.

Schrijven laat me mijn hart openen en zo keer op keer thuiskomen bij mijzelf. Bij het Ware Zelf. Voorbij de fysieke vorm. Daar waar alles één, heel en compleet is. Tijdloos en constant. Waar ‘geluk en vrede’ onafhankelijk zijn van zowel innerlijke als uiterlijke omstandigheden. Hier, waar ik enkel Ben, volledig vrij.

Weten en voelen Wat ik Werkelijk Ben, dat er geen ander is, geen afgescheidenheid, is één ding. Er volledig naar leven, en het mij dus continu herinneren, een tweede 😉. Ik bevind me steeds nog wel eens in het ‘drama van een verhaal’ en geloof gedachten die niet waar zijn. Wat helemaal ok is trouwens, ik zie ze allemaal als mogelijkheden om, steeds opnieuw, oordeelloos te leren kijken. En bewust voor liefde te kiezen.

En dit, deze innerlijke reis naar Liefde, is wat ik hier met je deel, puur ter inspiratie en om een beetje Hemel op Aarde te zijn. Wie weet word je er door uitgenodigd je eigen zelfonderzoek te starten of te verdiepen!

💛 Marjolein

Marjolein Fletterman